2651181538 6980207756 Χρήστου Κατσάρη 61, Ιωάννινα logoskaiarithmos22@gmail.com
hero image
 
 
     
  ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ
Λογοπεδικός, Ιωάννινα 

 

Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Λόγος και Αριθμός" στα Ιωάννινα!

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Κάτσαρη 61, βρίσκεται το "Λόγος και Αριθμός", ένα κέντρο ειδικών θεραπειών που αφοσιώνεται στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και ανάπτυξη παιδιών. Στο χώρο μας, ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά, παρέχουμε υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπεδαγώγησης, ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής γονέων.

 
     
   
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι η κατάλληλη διάγνωση και θεραπεία για κάθε παιδί, πάντα με γνώμονα την ευτυχία του. Το επιστημονικό μας προσωπικό είναι εξιδεικευμένο σε διάφορες διαταραχές, όπως τραυλισμός, μυουλειτουργική θεραπεία, διαταραχές σίτισης, καθυστέρηση λόγου, αυτιστικό φάσμα, ΔΕΠΥ, δυσπαξία, φωνολογικές και αρθωτικές διαταραχές, νοητική υστέρηση, και μαθησιακές δυσκολίες.
Επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια θετική εμπειρία και να συνεισφέρουμε στην ευημερία και ανάπτυξη κάθε παιδιού. Με πάθος και δέσμευση, διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προσέγγιση για κάθε παιδί, χρησιμοποιώντας το παιχνίδι ως τη γλώσσα μέσω της οποίας εκφράζονται τα παιδιά. Εάν αναζητάτε εξειδικευμένη φροντίδα για το παιδί σας, είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον τους.
 
 
 
 
 
 
 
Η μεθοδολογία μας
 
 

Αξιολόγηση

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων

Θεραπευτικό Πλάνο
 
 
 
 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

για κάθε μικρό ήρωα και την οικογένειά του. Στοχεύουμε στο να ανακαλύψουμε και να αναπτύξουμε τις υπερδυνάμεις που κρύβονται μέσα σε κάθε παιδί.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας, σύγχρονες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε παιδιά που αντιμετωπίζουν αναπτυξιακές διαταραχές.

Η πυξίδα μας είναι η συνεχής επιμόρφωση της θεραπευτικής ομάδας μας, καθώς και ο εμπλουτισμός του εξοπλισμού και των υλικών μας, προσαρμοσμένα στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παιδιατρικής αποκατάστασης. Με αφοσίωση στην εξέλιξη και την πρόοδο, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την επίτευξη των στόχων κάθε παιδιού.

 

 
 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, ερωτήσεις ή για να κλείσετε ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας