2651181538 6980207756 Χρήστου Κατσάρη 61, Ιωάννινα logoskaiarithmos22@gmail.com

 

 

ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ
Λογοπεδικός, Ιωάννινα 

Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Λόγος και Αριθμός" στα Ιωάννινα!

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Κάτσαρη 61, βρίσκεται το "Λόγος και Αριθμός", ένα κέντρο ειδικών θεραπειών που αφοσιώνεται στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και ανάπτυξη παιδιών. Στο χώρο μας, ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά, παρέχουμε υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπεδαγώγησης, ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής γονέων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στο κέντρο "Λόγος και Αριθμός", έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον που προωθεί την ατομική προσέγγιση και προσφέρει προσαρμοσμένα προγράμματα λογοθεραπείας για κάθε ασθενή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στο κέντρο μας, η εργοθεραπεία προσφέρει ένα ολιστικό πλαίσιο περίθαλψης, συνεργαζόμενη στενά με τις οικογένειες και το περιβάλλον των παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Ο παιδοψυχολόγος παρέχει τη δυνατότητα για περαιτέρω εξέλιξη του παιδιού σε συναισθηματικό, γνωστικό και συμπεριφορικό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

Ο κύριος στόχος της Ειδικής Διαπαιδαγώγησης είναι η υποστήριξη και η ενίσχυση των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, προκειμένου να επιτύχουν το μέγιστο δυνατό ακαδημαϊκό, κοινωνικό και συναισθηματικό τους δυναμικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ